tisdag 27 mars 2012

Våren är här


Lite nya vårbilder - CHECK!










tisdag 13 mars 2012

Stressad tickande bomb?

Jag kommer så småningom känna mig en aning stressad, jag skall berätta varför.





Om 44 eller 45 dagar (får reda på det den 22/3) så kommer vårat stora slutprov hållas. Det gör mig nervös men samtidigt spänd.



Lördagen den 28 April åker jag och hon andra som skall till Norge på praktik i tre veckor. Före denna praktik ska jag storstäda mitt hus och rensa kylskåpet samt sådana saker.



Sedan efter praktiken kommer vi hem och den 24 Maj tar jag examen till restaurangkock som så fint det heter.

Den 25 maj kommer jag förhoppningsvis känna mig pigg och städa lite hos pappa så jag kan ha kaffe och tårta där den 26 maj. Mer info till er om det i inbjudningen som snart kommer.


Dagen efter kafferepet ska jag packa på morgonen och sedan mitt i dan/på kvällen drar jag till Stockholm för att bo där under sommaren. Nervöst men det kommer släppa ^^

Den 30 maj börjar jag jobba på restaurang Josefina. Nervöst det med men det släpper med. Hoppas jag gör ett bra intryck ifrån mig.



Om jag stressar eller så.. Nu vet ni varför :)

måndag 12 mars 2012

Vad jag önskar mig

Lite saker jag önskar mig till examens present. Detta är inga billiga saker, men önskar mig ändå. Önska sig kan man alltid göra. Om inte kan man alltid få lite bidrag till sakerna jag önskar mig så kan jag köpa det jag själv vill ha.


en större variant av Mortel







Pengar till en framtida resa. Eller pengar till ett sparande


Förut har jag vart super taggad på en kitchen aid, men jag har insett att jag har en bra elvisp och behöver inte ha en kitchen aid på stört, något som går att fixa senare..



Istället har jag blivit taggad på en matberedare. I någon form, ingen mixer utan en "cutter"..


Mer information om tid och plats får ni på posten så småningom då korten är klara. Kommer även skapa en grupp på facebook.