onsdag 29 september 2010

Val Thorens i de Franska Alperna


De har hängit en informations lapp om en skidresa till Val Thorens i de franska alperna i skolan på vissa anslagstavlor. Varja gång man har gått förbi har man stannat till och kollat. Varje gång har man blivit mer sugen på att åka.
En dag bestämde jag och 5 andra i klassen att vi vill verkligen åka dit så vi kontaktade en "ledare" som var på hotell och resturangskolan och så kom han och snackade med oss. Han sa då att de var för vem som helst och ingen åldersgräns.


Sedan berättade vi de för de andra i klassen och så fick vår lärare höra det. Hon påstår att de är för bara högskoleelever men det är det INTE! Så nu får vi inte ta ledigt för henne. Hon sänkte hela klassen med det beskedet. Vi som verkligen ville åka. Vi som var sjukt taggade.
Och dessutom kostade det bara, och så säger jag BARA (eftersom de skulle kosta de dubbla om man fixar resan själv) 3500 kr för sovplats, buss dit och hem och liftkort.
Läraren har verkligen sänkt oss som ville fara, visst skulle vi missa en vecka i skolan MEN vi skulle ju arbeta in den veckan.
Men vi ska förhandla och försöka att vi får åka i alla fall. På något sätt måste vi "vinna" denna kampen.

1 kommentar:

  1. spännande resa, de ju ca350E så de är inte så dyrt för så mycket..hoppas ni vinner kampen, jag vet att du är duktig på att prata, jag håller tummarna för er..

    SvaraRadera